Myshelg

Min helg har varit den bästa. Har typ aldrig träffat så mycket nytt underbart folk som den här helgen, jag ska alltid minnas dig älskade helg ♥

Spenderade fredagen hos en kompis i min klass, det var chillkrök hemma hos henne och jag lovar, har typ aldrig varit så bra full i hela mitt liv.
Det är nästan lite sorgligt, men fan vad naijz det var. Hade såklart ingen egen dricka som vanligt (snyltarN #1) men jag blev lixom tillräckligt full för att kunna socialisera med folk, men var fortfarande tillräckligt nykter för att kunna sjunga rent!! Fick fett med cred för jag kunde sjunga, e fan coolaste söderbönan!!


Lördagen spenderades med min superawesome friend, vi lagade mat, lyxlax och gjorde asfina drinkar. Har aldrig haft en så mysig middag typ, älskar den kvinnan! Vi åkte sedan på fest med en annan kompis jag träffat på fest dag innan, supersöt flicka som ja sku dö för o haffa om ja va kille o singel, skojar inte. Fick iaf asmycket cred för våran drinkblandning vi hade med oss (vi bjöd ganska många för vi ville skryta) så kan LUGNT säga att ja e coolaste söderbönan (mitt självförtroende e på topp efter det här lovet, känner att många killar har varit ganska.. intresserade av mig om vi säger så, känner mig ganska snygg för en gångs skull)

Har träffat hur många nya underbara människor som helst den här helgen, sku göra va som helst för att lovet skulle fortsätta. Typ seriöst, varför ska det sluta när det är som bäst?? Fuuck..

Var bara en kille som var jätteobehaglig, som typ stötte på mig ASMYCKET när vi skulle hem från festen (han var ful och sliskig och hade världens sämsta raggningsrepliker, jag skojar INTE) såna som han typ äcklar mig. Blöh. Och en annan snubbe som var aspackad som visade sitt asköttiga sår på armen, helt random o fråga om han blödde. fyfan, han va lite skabbig oxå..

Kommentarer
Postat av: A+rne

JAG ÄLSKAR DEEEEJ BÖNAN!!!!! får jag smaka blandningen nån gång??

2011-03-06 @ 23:55:53
Postat av: Amanda

tråkigt att lovet är slut :((((! Jag har varit i mexiko wääääääh :))))

Åååååh, fett avis!!Jag vill också att alla killar ska gilla mig, eller vara på mig! vad har hänt mellan dig och sexiboi ? ni har varit tsm ett bra tag eller hur? Hur lång tid gick det tills du kände att dina känslor svalnade?

2011-03-07 @ 14:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0