Farväl!

Japp. Det är som du tror Bögis!

Jag lämnar den här bloggen åt sitt öde, den kommer sakta men säkert att glömmas men frukta icke Bögis (för du är den enda som KANSKE fortfarande läser min blogg) för den har bara flyttats till ett mycket coolare ställe!

En plats där alla bloggare förstår vad de gör, en plats där bilder och videor länkas lekande lätt som fåglar om våren! (jag har redan lyckats länka en video, det var det slutgiltiga testet)

so C U @ http://crazygalet.blogspot.com/ PUSS

Hello World

Jag vet att det var länge sen jag skrev. Förlåt! Men nu ska min blogg pånytt födas. Hello world!

Jag har precis betsämt mig för att ta tag i min blogg på riktigt! Det kommer nog gå åt helvete, precis som förut, jag har ju verkligen absolut ingenting att skriva om. Vad gör man då? Jag skulle kunna hitta på ett liv.

I helgen var jag på vääärtsa röjarpartyt!! (vilket påminner mig om att jag faktiskt var på fest, jag kanske ska berätta om det istället) Okej, min kompis bjöd hem mig till hennes tvillingkompisar som hade fest för ett tag sen. Tydligen tyckte dom om mig så jag fick komma igen. Deras förra fest slutade i KAOZ, asså jag skojar inte. Någon snodde alla kameror på festen, rökte braj i deras hus, hade sönder alla glas och matbordet, hade sex i trapphuset o gud vet vad! (såklart är det bara rykten jag har hört så jag vet inte säkert)

I alla fall, den här festen var inget som den. För det första hade ingen någon utblandning till vodkan så jag kunde knappt dricka någonting SNYFT!! Det betyder att jag var halvnykter hela kvällen, vilket inte är så positivt när jag ska socialisera med folk jag inte känner, slutar alltid med pinsam tystnad. Men jag var lite lullig, och alla andra var ganska fulla så jag hade faktiskt otroligt trevligt! Och jag pratade mer med tvillingarna och dom var jättemysiga.

Mer liv än såhär har jag knappt. Jo, jag har ju min sexiboi som har varit o hälsat på hemma hos mig det gillar vi supermycket! Jag önskar att alla ni (ni=min enda läsare som säkert har svikit min blogg) bara kunde träffa honom för han är världens mysigaste person. Han kanske är lite blyg, som jag, fast han klarar sig bättre nykter än vad jag gör i alla fall. Lyckos!


OCH!!!
Jag tänkte länka en video to go with the rubrik (hur man nu säger det på engelska) men den här bloggsidan suger hård bajskorv så det funkar inte!! MOH FOHKAAH!!

Saker som har hänt

Tjenare. Kom på att jag hade en blogg, haha!! ÄLSKAR ATT JA HAR SÅ MYCKET LIV!!

Det här har hänt sen senast:
  1. Jag spårade en kväll, tror inte ni vet det... Drack typ (i stort sett) en halv liter vodka och min mamma kom och hjälpte mig. Som tur var har jag en underbar vän som hjälpte mig till medis där hon mötte mig. Puss på honom ♥
  2. En jävla idiot har gått o snackat skit bakom min rygg tänker inte ens skriva allt men han e seriöst dum i huvudet, ska aldrig mer prata med honom...
  3. Har börjat träna poledance, vet inte om jag har skrivit om det förut eller vart mitt liv slutade antecknas här, men det har jag i alla fall. JAG HAR HÄNGT UPP OCH NER JAG E SÅ JÄVLA COOL!!!
  4. Jag ska få en assnygg kropp på 5 veckor (när sommarlovet börjar) jag och min kompis fick inspiration av Näääk – Så Jag Lever Mitt Liv - Feat. Nimo
"Det står en lady bakom mig å Näääken låter henne gå framför mig, vacker tjej
Ni vet en tiopoängare, ni vet en sån där tjej man aldrig skäms för att hänga med"
DET SKA BLI JAG!!!

Har säkert hänt mer saker man kan inte komma på nått nu. CIAO!!

RSS 2.0