´'`

hej bloggen du e bortglömd och oälskad. precis som jag!! hejdå

Träningsverk

Jag mår bra, trots allt. Va länge sedan jag var så full som igår!

Men det var naijz. Jag hade superkul, och dansade typ KONSTANT (non stop) hela kvällen, enda gången jag inte dansade var när jag gick ut och andades, men då dansade jag också lite för man hörde fortfarande musiken! Ojoj, har säkert skämt ut mig jättemycket fast jag hade superkul så det gör inget.

Fast det var lite dumt, en snubbe bjöd mig på cigg och då tog jag den. Och jag va full så ja kände inte så mycket av smaken, men sen gav jag den till min kompis för han ville ha den och jag tyckte det va äckligt. Jag fattar inte varför folk röker frivilligt lixom hela tiden för det är jätteäckligt det vill jag inte börja göra.

Jag dansade ju som sagt hela kvällen non stop for ever, typ så. Idag har jag träningsverk i benen. I vaderna, kommer få värsta musklerna om ja fortsätter mina helger såhär. Men det är väl bra nu när jag ska börja på poledance! NAIJZ!

Ojsan...

hehe, det var visst ett tag sen jag skrev.

Men det har inte hänt någe kul på sistone... Så jag har inte haft något att skriva om! Jag var på bio och såg The Fighter, den var superbra, rekommenderas!

POOOSS HEJDÅ!!

Grattis Mami ♥

Min madre fyller år idag. Jag är en dålig dotter, jag vet inte hur mycket hon fyller...

Mormor och morfar är här. Dom är typ världens gulligaste, när jag blir gammal vill jag vara som dom. Helst som morfar för han är typ efterblivet gullig. Dom berättade världens gulligaste historia vid matten idag.

Året var 1955, och Mr. Morfar tog, lördagen den 6 mars, ut Ms. Mormor på middag för första gången. De gick på bio och åt typ. Men Mr. Morfar var pank så han lät Ms. Mormor betala! (gentleman eller vad?) och nu i söndags, 60 (OMG!!!) år senare firar dom det! Fatta hur länge det är? Så vill jag också kunna göra. Dom har varit tillsammans med varandra sen dom var 16 år typ, det är helt galet! Äkta kärlek tynar aldrig... eller nått sånt, vet inte riktigt. Det återstår att se!

Snyggaste söderbönan!!

Idag har jag  shoppat sönder med min syster yster!!

Det är inte ofta hon och jag kan spendera dagar tillsammans utan att börja bråka, men idag var en sån dag. Vår Madre fyller år imorgon, så vi skulle köpa present till henne, när vi var klara med det gick vi vidare och köpte massa saker till oss själva! Vi gick runt och pratade och kollade på massa grejer och det var supermysigt, älskar systra mi ♥

Jag hatar att shoppa egentligen, och det brukar vara hon som hittar massa fina grejer, men idag var det faktiskt jag som stod för handlandet! Jag köpte 2 BHar, strumpor, ett solglasögonfodral (såna där nödvändiga saker som jag behöver fast kanske inte egentligen är så kul) och så köpte jag en kjol på rea från Vila för 90 kronor! Det gillar vi galet! Nu kommer jag inte bara va coolaste söderbönan, utan även snyggaste SCORE!


Mys-drinken

Här kommer recept på mys-drinken (den har inget namn så den heter det nu) för er som vill smaka!

Det här behövs:
  • Vodka (eller vad man nu föredrar att ha i drinkar)
  • Mangojuice
  • Blandsaft (helst jordgubbssmak)

Såhär gör du:
  1. Du börjar med att hälla på Vodkan (eller vad du nu använder) så du har någon aning om hur mycket du har i, ta inte för mycket, du ska inte bli full på drinken. Kanske lite lullig, men det här är inget för storfestare som vill bli fulla direkt. Det här är för oss coola som egentligen klarar oss utan dricka när vi socialiserar med folk vi inte känner (vilket jag egentligen inte gör, men jag är ändå tillräckligt säker på mig själv så jag inte behöver supa tills jag däckar)
  2. Häll på Mangojuicen. Du kanske kan blanda om lite så all booze inte hamnar i botten, jag vet inte. Men vi blandade inte och det blev väldigt gott i alla fall
  3. Häll försiktigt ner blandsaften, och den ska såklart inte vara utspädd, så kommer den lägga sig lite fint på botten av glaset. Snåla inte med saften, den är supergod i slutet, men ta inte för mycket, det ska vara en fin blandning. Efter att du har hällt på saften kan du inte blanda mer eller hälla på mer juice, då förstörs den där snygga brytningen. Men om du känner att det är för starkt så får du göra det i alla fall, bättre det än att den är äcklig!
Om du ska ut sen, som vi skulle, kan du hälla ner drinken (gör mer om det behövs) i en flaska eller något, och då kan du skaka, så får den en fett härlig orange färg! Häll kanske på lite mer sprit om du känner att du inte vill sitta halvt nykter hela kvällen, men ta det lugnt med drickandet då.. Sen är det bara gå runt och bjuda som om du var coolaste söderbönan, inbilla dig själv att du är coolast på stället så blir du det! (om du inte är aspackad, för då kommer du säkert bara skämma ut dig själv om du tänker så)

Död gummianka.

Ledsen att jag måste berätta det såhär Bögis, men idag stack jag en spik genom Ankans huvud, deal with it.

Men det är faktiskt för välgörande ändamål! Jag har bestämt mig för att göra ett sommarhalsband så att alla kan se min lilla anka, för i min jackficka gör den ingen större nytta, om jag ska vara ärlig. Dock skadade jag mig när jag stack hål, död åt Ankan!

Jag råkade ta ett hårspänne och trycka rakt in i tummen när jag egentligen skulle trycka den rakt igenom ankan, så jag blödde jättelänge efteråt! I sådana fall är det faktiskt okej att suga på tummen, tycker jag, även om det är lite skabb att det är blodigt...


Kanske borde nämnt att sista (och bästa) dagen av min myshelg spenderades med sexiboi, eftersom han kom hem en dag tidigare från åre. Finfin pojk jag har hittat måste jag ju säga, om man får skryta lite. Tror nog han och jag är coolaste söderparet. Coolaste söderbönan + coolaste söderkisen = BOB! (vi heter Bob som jag har nämnt någon gång förut) det kan knappast blir coolaste än så!!

Lite hemsk information
Idag har jag och sexiboi varit ihop i tre månader. Idag exakt. Och jag kom inte ihåg det! Sku bara veta hur hemsk jag känner mig när han påminner mig över facebook, man ba yee!!
Fast jag känner att jag snarare är mannen i vårat förhållande (tv-spel och chips) och han kvinnan (kommer ihåg datum som det här till exempel) så om jag har tur lyckas jag inbilla mig att det kanske inte gör så himla mycket.
Jag är en hemsk flickvän, WÄH!!

Myshelg

Min helg har varit den bästa. Har typ aldrig träffat så mycket nytt underbart folk som den här helgen, jag ska alltid minnas dig älskade helg ♥

Spenderade fredagen hos en kompis i min klass, det var chillkrök hemma hos henne och jag lovar, har typ aldrig varit så bra full i hela mitt liv.
Det är nästan lite sorgligt, men fan vad naijz det var. Hade såklart ingen egen dricka som vanligt (snyltarN #1) men jag blev lixom tillräckligt full för att kunna socialisera med folk, men var fortfarande tillräckligt nykter för att kunna sjunga rent!! Fick fett med cred för jag kunde sjunga, e fan coolaste söderbönan!!


Lördagen spenderades med min superawesome friend, vi lagade mat, lyxlax och gjorde asfina drinkar. Har aldrig haft en så mysig middag typ, älskar den kvinnan! Vi åkte sedan på fest med en annan kompis jag träffat på fest dag innan, supersöt flicka som ja sku dö för o haffa om ja va kille o singel, skojar inte. Fick iaf asmycket cred för våran drinkblandning vi hade med oss (vi bjöd ganska många för vi ville skryta) så kan LUGNT säga att ja e coolaste söderbönan (mitt självförtroende e på topp efter det här lovet, känner att många killar har varit ganska.. intresserade av mig om vi säger så, känner mig ganska snygg för en gångs skull)

Har träffat hur många nya underbara människor som helst den här helgen, sku göra va som helst för att lovet skulle fortsätta. Typ seriöst, varför ska det sluta när det är som bäst?? Fuuck..

Var bara en kille som var jätteobehaglig, som typ stötte på mig ASMYCKET när vi skulle hem från festen (han var ful och sliskig och hade världens sämsta raggningsrepliker, jag skojar INTE) såna som han typ äcklar mig. Blöh. Och en annan snubbe som var aspackad som visade sitt asköttiga sår på armen, helt random o fråga om han blödde. fyfan, han va lite skabbig oxå..

coolaste söderbönan i stan B)

Jag har gett upp min blogg igen! HÖHÖ FAIL!! Jag kommer aldrig bli en stort känd bloggerska, snyft. FML typ så lixom.

Igår var jag på fest. Jag dansade faktiskt för en gång skull, hade fett med kul. Älskar alla mina älskade vänner som är typ bäst i världen och gör mitt liv underbart.
Och sen blev jag fett stolt. För det var någon som spelade någon låt från evolution (eller vad den där skivan nu heter, spelar ingen större roll) o så va näääk med jag kände igen det!! Jag blev fett stolt över mig själv och fick fett med cred bland alla killar när jag lyssnade på näääk och spelade COD!!

YEE!! Lätt coolaste söderbönan i stan här asså.

Jag fick även komplimanger för mitt utseende (helt förståeligt eftersom jag är så GRYMT snygg så man vill typ dö när man ser mig... NOT) och för min dans. Jag typ dog när jag fick höra att jag dansade bra, för om det är någonting jag är dålig på så är det att dansa. och det kan inte ha varit en raggningsreplik, för det var min kompis (kille så det var ingen snäll tjejkommentar) som sa det.. Ja ba: say whuuut??
Men visst, man tar åt sig. Mitt liv känns bra. Yeye

RSS 2.0