.

Okej jag har gett upp!!
Min lathet har vunnit över mig. Eller om det är mitt tråkiga liv så jag inte har något att skriva om, men jag hatar min blogg. Den suger (eller om det är för jag inte har några läsare men jag orkar lixom inte uppdatera eller va det heter LALALA BAJS)

Det kommer mer ibland, för jag är inte helt besegrad.
Min mamma e jättesur på mig o jag e sur på henne och alla kan gå o dampa sönder. FML typ

Hejdå


winner winner chicken dinner

AWESOME!! HAR KÖPT JULKLAPPAR!!

Idag köpte jag årets julklappar!! Skönt att ha det avklarat. Det var i sista minuten, jag vet, men nu är det gjort i alla fall. Alla var iofs helt crazygalet random. En gigantisk fjärrkontroll (asså seriöst gigantisk) och euro-näsdukar till min mamma, en taklampa (superawsome ((NOT)) men aah) och glödlampa till min sexiboi o ett "ost-set" till min mormor o morfar (dock trasig så jag måste byta det imorn)

Hatar när saker man köper är trasiga för då måste man gå tillbaka till affären (jag hatar o handla o hatar därför affärer) men det positiva med att saker kan va trasiga elr fula på något sätt är att man kan få det billigare.
Köpte en SUPERAWESOME tröja på H&M för 10 (TIO) kronor!!!
WINNER WINNER CHICKEN DINNER

oooch åt massa godis idag. dåligt samvete, jag blir tjock!!
Men det var fett värt det för godis är gott!!
Och sen måste jag bara tillägga lite snabbt att min pojkvän är typ underbar, bara sådär lixom
Och min mamma har sagt att jag KANSKE (WTF JAG MÅSTE FÅ) kan få sova där om det diskuteras och planeras noga innan varje gång. Det är i alla fall bättre än ett nej!!

HA DET GÖTT ALLA MINA ICKE-EXISTERANDE LÄSARE!!
FJORTISPUSS o GAYHUG ♥

Paniiik!!

Jag förstår inte ordet hat. Det är så hårt, så lätt att säga med avsky. Men ordet passar inte alls bra med känslan. Känslan är inte hård, den är lömsk, mer som en dimma, svår, nästan omöjlig att greppa. Men man kan se den så tydligt. Precis som jag såg den i hans ögon. Och ju närmare man kommer dimman, ju längre in man går, desto otydligare blir allt. Det omkring dig blir oklart och du ser ingenting. Det kanske är därför jag inte känner nått för honom längre.

 *               *              *

Allt jag älskade hos honom har försvunnit i dimman och det enda som syns nu är spår av att det en gång fanns där. Fastetsat på mina hornhinnor, i mitt minne, kan jag se den person han en gång var. Jag minns det dagar som var soliga, de dagar som var regniga, molniga, glada, dystra. Jag minns allt. Men aldrig har jag haft en dimmig dag med honom. Aldrig. Nu är alla dagar dimmiga. Jag ser ingenting längre, och dimman blir bara tjockare och tjockare.



Tro det eller ej, men jag har faktiskt tänkt!! Idag tänkte jag mycket.
Inte i skolan då men jag hade en diskusion med en underbar människa som är i Stockholm för tillfället (ååh underbar människa älskar henne ♥) och vi pratade om livet.

Först, jag fattar inte hur allt kan gå så himla snabbt!! Har redan gått en hel termin på gymnasiet, och det känns som det har gått typ två veckor! Om det går så här snabbt kommer jag gå ut gymnasiet innan det blir sommar typ!! OMG JAG FÅR PANIK!!!

Men tänk, vad ska jag göra med livet när jag blir stor?? Allt jag vet är att jag vill vara en sådan person som är konstant glad. Men jag tror att det egentligen inte finns såna personer.

Mitt liv är typ seriöst perfekt. På alla sätt (inte ens om ja tänker supernoga kan jag komma på något fel) och ändå tänker jag väldigt ofta att mitt liv är meningslöst och lalala hela fadderullan. Jag tror man letar efter fel, nånting att klaga på även om det bara är ett litet bråk med sin syster eller man kanske inte fick så mycket pengar jag visste.

Okej, jag ska inte säga att MAN gör det, men jag har en känsla av att jag gör det. Omedvetet.. Jag måste sluta med det!! Usch på mig när det finns folk som har det så mycket värre.

Och jag kanske inte har sagt det men jag har PANIIIK för jag har inte köpt några julklappar alls!! AAAAHHH!!

HA DET GÖTT ALLA MINA ICKE-EXISTERANDE LÄSARE!!
FJORTISPUSS o GAYHUG ♥


VARNING!!! grymt tråkigt inlägg.

Okej, igår var naijz. Men nu är jag dagen efter-full!! lite snurrig i huvudet o sådär.. you know what it's like
Var på fekkenation hos en kompis, det va naijz.. naijz naijz. Hans föräldrar va hos oss på middag.
Jag, syster yster o min bästa vään köpte ett 6-pack öl o dela på. det blir man knappast full på, det e lixom två öl var. Men det kosta 50:- o senare på kvällen lyckades ja o bästis byta till oss lite vodka..

Tanken med att köpa öl var att jag INTE skulle bli så full. Och grejen med mig är att jag blir full ganska lätt (även om typ alla mina fyllor är typ fjortisfyllor men wtf, så länge jag har kul) och nu fick jag ju vodka. Inte bra inte bra. Det var supergood först, fick lixom ett glas typ. Ja ba yeee naijz!!

Så blev jag full o det va supermysigt (NOT men ni fattar) Och det va superkul för kände typ dom flesta som va på festen, o hade inte träffat dom på jättelänge, så det va kul o träffa dom igen!!

När jag blir full dricker jag mer. Och jag råkade visst byta till mig lite mer vodka sen. Så jag hade druckit typ tre glas vodka (utblandat såklart) men det va lite för mycket för mig. Jag blev full!!

Asså på riktigt jag borde sluta dricka!! skämde typ ut mig JÄTTEMYCKET igår, e helt säker på det!! Ramla i snön och typ sjöng jättefult och min boyfriends kompis filma på sin mobil och han sa att han skulle lägga ut det på facebook!!! OM HAN GÖR DET TAR JAG SJÄLVMORD!!!

Och sen bara FYI* jag hatar min blogg. Men jag måste fortsätta skriva bara för jag ska inte låta min lathet och uttråkningsförmåga (wtf, påhittade ord säkert) vinna över mig!! I'LL FIGHT 'TIL THE END!! typ till jag glömmer bort lösenordet till min blogg eller nått sånt!

HA DET GÖTT MINA ICKE EXISTERANDE LÄSARE!!
FJORTISPUSS o GAYHUG ♥

Dagens supersnyft: Min bögkompis e sur på mig o ja vet inte varför. Då blir ja lessen.
MUPP PÅ HONOM!!



*
FYI = For Your Information


Crap.

Min dag e fail. Jag hatar min dag. Jag är arg!

Först så gick det åt skogen med att inte träna imorse. Min madre har bjudit hem typ ALLA hon känner, så hon ringde ner mig och min syster för bärhjälp. Och gissa vad? HISSEN FUNKA INTE!! VI VAR TVUNGNA ATT BÄRA ALLA MATKASSAR UPP HÖGST UPP PÅ FJÄRDE VÅNINGEN!!

Och sen, såklart, var vi tvugna att städa hela lägenheten. Så då fick vi bära upp tre flyttlådor med barnböcker till vinden.

Kommer säkert ha träningsvärk i armarna imorn!

Jag har städat mitt rum, två toaletter, köket (minst tre gånger för mamma lagar mat)
Min syster bestämmer sig för att baka kladdkakan vi skulle baka tillsammans själv medan ja duschar så jag får inte ens smaka smeten :'(

Och min madre blev sur på mig för ja frågade syster yster om jag skulle hjälpa henne så hon är typ arg på mig. OCH JAG FÅR INGEN BERÖM FAST JAG HAR STÄDAT JÄTTEFINT!! Den enda som tycker om mig här hemma är min katt. Älsk på den ♥


IIIII'M SOO LONEELYY IIIII COOOOUUULD CRYYYYYYYY!!!!

Dinah Washington – I'm So Lonely I Could Cry (2/27/51)

MAHAHA SUCCESS!!!

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG!!! LÄSARE

Idag så ba yee, vakna som vanligt.. vill sova mer. WÄH! men jag är unik tonåring, vaknar tidigt o somnar inte om (Gud straffar mig typ.. Värst e det dagarna efter fekkenation, då vaknar ja typ åtta o kan absolut inte somna om WHY GOD? WHY!?!) men iaf. Så åt ja frukost, som vanligt lalala orka skriva hela morgonen den ser likadan ut som för alla andra säkert. Om dom inte tränar elr nått..

Igår när jag gick o la mig tänkte jag att jag skulle träna lite idag. Typ yoga. Men sen vaknade jag idag o ba: ....... ööh, nej? e jag dum i huvet? träna på morgonen? HAH!! (träna över huvud taget, wtf lixom?)

Så jag satte mig framför min älskade (jag hatar den, den hatar mig) dator o tänkte ojoj ja gjorde en blogg igår. naijz! (NOT har typ redan tröttnat för ingen läser den XD) så ba OHYE OHYE OHYE LÄSARE!!

HELT CRAZYGALET MIN BLOGG HAR LÄSARE!!

Okej, dom har vart inne på min blogg typ en gång, o lämnat fett random kommentarer, men nu vet iaf nån mer än Bögis (mihihii ♥) att den existerar. SUCCESS som in i jag vet inte vad!!

Tror iofs inte ens att dom läst mina inlägg.. men what ever blev fett glad iaf *stolt* B)

HA DET GÖTT MINA NU NÄSTAN EXISTERANDE LÄSARE
FJORTISPUSSAR o GAYHUGS I MASSOR ♥

litet - i kanten

Bara ett sånt där litet plus i kantet som vuxna brukar prata om.. elr lärare kanske det. folk, what ever.. men iaf, jag gör om det till litet minus i kanten för det här e inte positivt nånstans. Alla designer man får välja på när man skapar en sån här blogg äcklar mig. Dom e så grymt fula så jag vill typ spy på datan. WÄH!

O ja som är efterbliven när det gäller (i stort sett allt) bloggar, har inte den blekaste hur man gör en egen ascool design (som jag såklart skulle kunna gör om jag visste hur man gjorde) måste leva med att må illa varje gång jag ser min blogg!!

WHERE IS THE WORLD GOING?!?!

bara för jag e sur på det här får ni varken fjortispussar elr GAYHUGS!

HEJDÅ!


JAG ♥ BÖGKOMPIS

 

CHACHA BLOGGEN
(igen, ja vet inget liv sitter hemma hela dagarna o dampar framför datan men what ever)

Min tanke om det här inlägget: Känner att det har stora förväntningar hos många personer *HOST* (typ en) för en person har lyckats hitta min blogg så nu vill den att ja sku skriva ett..
WINNER WINNER CHICKENDINNER!

Nu måste jag skriva lite djupa saker här känner jag.. Det kommer väl gå till satans dörr o knacka på o fråga om det får komma in så e det i helvetet!! Men okej.. deep thought, deep thought, deep throat, deep thought.

OKEJ SNILLEBLIXT AV DJUP TANKE!!

Fatta jobbigt mitt liv kommer bli när jag inser att jag måste skriva massa random helt crazygalna saker hela tiden, om mitt liv som inte finns o crazygalna saker som inte händer!?!? (okej, har redan insett detta men ändå)

Jag känner att min djupa tanke inte va så djup.. Men den får duga faktiskt! Min enda läsare (BÖGKOMPISEN) vet redan att jag är feeeett djup så jag behöver inte visa nånting för någon annan som inte vet vem jag är och inte älskar mig. Ingen älskar mig jag e fett oälskad WÄÄH spårat. Det baller ur.

Det skulle va ännu mer spårat om ni (du) visste hur snabbt ja skrev för då fattar ni (du) att min hjärna går på högvarv för att komma på det minsta crazygalna random att skriva om, men det går ju som det går.

HEMLIGT
(Asså lite hemligt extramaterial från min dröm)

Okej i min dröm som jag skrev om tidigare:
Min boyfriend (som jag har irl *stolt*) satt på verandan vid skolan, som låg mitt i skogen helt random. O typ lalala prata lite. Så sa han att han hade runkat o gjort illa handen!! stackars pojke, jag gick och fiskade med mina kompisar sen.

HA DET GÖTT ALLA MINA ICKE-EXISTERANDE LÄSARE
FJORTISPUSS o GAYHUG ♥

Drömma. Random. GillarT

Okej, nu ska ja försöka skriva ett äkta inlägg hära.. Wish me luck!!

CHACHA BLOGGEN

Hade värsta random drömmen. Minns typ inte va den handla om riktigt.

Men va iaf i skolan (som helt plötsligt låg mitt i skogen) så sku ja o mina två poolers gå o fiska vid sjön som låg ner för en backe. Så gick vi där o typ små bus-bråka lite som vi brukar. Så såg vi en björn DAMN jag blev fett rädd så sprang vi skitsnabbt ner mot sjön o såklart jagade björnen oss (obs. att björnen inte såg ut som en björn utan en tjock hjort utan horn typ) sen visade det sig att björnen jagade ett rådjur istället. Vi ba naijz den åt oss inte men så såg den oss o började springa igen (MOT OSS) så vi ba WÄÄÄÄÄÄÄH!! o typ råkuta (igen) mot vattnet men så svängde den av från vägen o sprang in i sitt bo elr va det nu heter där björnar bor.. ide kanske :S ja tror att den sa nått random oxå men hoppas inte för då hade min dröm varit fett flippad o det vill vi inte!!

HA DET GÖTT ALLA MINA ICKE-EXISTERANDE LÄSARE
FJORTISPUSS o GAYHUG ♥

P.S. Älskar att ja har en asrandom bögkompis som inte e bög o ja har aldrig träffat honom men han e typ asmysig o ja gayhuggar honom över sms o om han hittar min blogg (kommer han antagligen va den första som läser min blogg) så kommer han se att ja har skrivit om honom o antingen kommer han ba lämna mig ifred you crazy bitch elr så kommer han AAAAAAWWW du e så söt ponken!!

GAYHUG PÅ DIG RANDOM BÖGKOMPIS ♥


Crazy galet!! Har en blogg!!

Okej det här lär ju bli fett random!
Har aldrig haft en blogg förut (fett efter jag vet) men bättre sen än aldrig

Jag kommer inte vara en sån där random som skriver till alla på facebook (inkluderat folk dom inte känner) "hej läs min blogg puss" elr vafan dom nu skriver. Verkar så himla desperat. Okej, det kanske är det enda sättet man kan få läsare på, men va ska ja göra åt det. Jag är inte desperat efter läsare. Visst vore det kul,men det får man väl skaffa på annat sätt, mje-he-he! (JAG ÄR OND)

Hur som helst, här kommer jag skriva massa random saker, elr saker som e helt crazy galet i mitt liv (ingenting typ WÄÄH) men jag kommer (för min egen skull) inte nämna namn eller liknande för då skulle jag typ bli mobbad för ja har värsta random bloggen!

Jag kommer väl antagligen lägga upp lite random stories som jag skriver (jaa, jag gillar att skriva) och typ tankar om hela helvetet o lalala ja venne riktigt va ja ska skriva mer.

(observera att det är typ tredje gången jag skriver det första inlägget eftersom jag på nått sätt råkade ta bort om andra två eller wtf jag vet inte vad MJEEH!!)

HA DET GÖTT ALLA MINA ICKE-EXISTERANDE LÄSARE
FJORTISPUSS o GAYHUG ♥

RSS 2.0